tiistai 25. lokakuuta 2016

Läppäri is back

Läppärini tuli vihdoin huollosta viikonloppuna ja tässähän sitä puuhaa on sitten riittänyt. Läppärillä kun ei ole mitään, ei yhtään mitään. En saanut talteen kaikkia mitä koneellani oli, muun muassa osa kuvista. En tiedä mitä kuvia olen menettänyt, sillä en muista mitä kuvia niihin useaan sataan siirrettyyn kuvaan sisältyi, mutta luku näytti pienemmältä mitä muistan luvusta, jota katselin siirtäessäni kuvia koneelle.

Tämähän on kuin uudella koneella aloittaisi, vaikka se onkin se sama. Olen yrittänyt muistella mitä kaikkea minulla oli tällä koneella. Mitä pitäisi ladata ja mistä? Muistitikulta yritän tonkia kaiken mahdollisen ja siirtää tarpeellisen koneelle, mutta siirtely ja järjestely ottaa oman aikansa.

Vaikka sain läppärin vihdoin käsiini, on tässä hommaa jonksikin aikaa. Työssäoppimispäiväkirjakin menee toistaiseksi paperi versiona, mutta yritän jotain kirjoittaa tännekin.

1 kommentti:

  1. Sitä ei tosiaan edes tule miettineeksi, kuinka paljon tietokoneelle on erilaista (tärkeää) asiaa tallennettuna ennen kuin se jostakin syystä lakkaa yllättäen toimimasta. Onneksi sinulla oli edes osa varmuuskopiolla tallessa.

    Se on kyllä sääli, jos valokuvia katoaa paljon. Niihin tallennettuja hetkiä kun ei saa millään takaisin. Minulla on kuvia varten oma ulkoinen kovalevy, jolle YRITÄN muistaa tallentaa varmuuskopioita, mutta aina välillä se unohtuu. No, toisaalta mikäpä tässä elämässä täydellistä olisi. Eikä ehkä täydy ollakaan... :o)

    VastaaPoista